hello

Verzendkosten en Levering

Laatst bijgewerkt: 2024/01/20

Verzendkosten en Levering

Bij 3Dennis is ons doel om uw aankoop zo snel en veilig mogelijk te leveren. Hier vindt u gedetailleerde informatie over onze verzendopties en -tarieven.

Gratis Verzending binnen Nederland

Wij bieden gratis verzending naar een DPD servicepunt binnen Nederland voor alle bestellingen vanaf €20. Profiteer van het gemak om uw pakket op te halen bij een servicepunt dicht bij u.

Let op: De gratis verzending is exclusief voor bestellingen binnen Nederland.

Verzendkosten voor Bestellingen Onder €20

Voor bestellingen onder de €20, bedragen de verzendkosten naar een DPD servicepunt binnen Nederland €5,95. Uw pakket wordt met zorg behandeld en snel geleverd.

Levering aan Huis

Voor nog meer gemak bieden wij levering aan huis binnen Nederland aan voor een vast tarief van €6,95. Ongeacht de omvang van uw bestelling, uw pakket wordt rechtstreeks naar uw deur verzonden.

Verzending naar België

Voor onze klanten in België hanteren we een vast verzendtarief van €6,95 naar een pakketpunt of €8,95 aan de deur. 

Verzending naar Andere Landen

Momenteel bieden we geen standaardverzending naar andere landen. Indien u interesse heeft in verzending buiten Nederland en België, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via onze chat. We bespreken graag de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Productie en Leveringstijden

De productietijd voor onze 3D-geprinte en gegraveerde producten kan variëren. We streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden. Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een geschatte levertijd, maar houd er rekening mee dat deze tijden indicatief zijn.

Contact en Vragen

Heeft u vragen over verzending of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Ons klantenserviceteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of bel ons op 0633054030.

Bij 3Dennis zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en een uitstekende service. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om aan uw verwachtingen te voldoen.

Help ons verbeteren