hello

Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 2024/01/17

Toegang tot de Website

Door toegang te verkrijgen tot de website van 3Dennis, gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers en gebruikers van de website.

Gebruik van Informatie en Materialen

Alle informatie en materialen op de 3Dennis website, inclusief tekst, afbeeldingen en links, zijn enkel voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is verboden om de inhoud te kopiëren, verspreiden, wijzigen of publiceren zonder uitdrukkelijke toestemming van 3Dennis.

Auteursrecht en Handelsmerken

De inhoud van de website is eigendom van 3Dennis en wordt beschermd door auteursrecht en handelsmerken. Het gebruik van onze handelsmerken, logo’s of merknamen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is strikt verboden.

Product Beschrijvingen en Kleur Nauwkeurigheid

3Dennis streeft ernaar om alle productbeschrijvingen zo nauwkeurig mogelijk te maken, maar kan niet garanderen dat alle beschrijvingen volledig accuraat, betrouwbaar of foutloos zijn. De kleuren van de producten die op de website worden weergegeven, kunnen afwijken vanwege variaties in beeldschermtechnologie.

Prijzen en Betaling

Prijzen voor producten zijn zoals vermeld op de website en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Betalingen worden verwerkt via veilige betaalmethoden die op de website worden vermeld.

Productie en Levering van 3D-Geprinte en Gegraveerde Producten

De productietijd voor 3D-geprinte en gegraveerde producten kan variëren. Geschatte leveringstijden worden verstrekt, maar zijn niet gegarandeerd. 3Dennis is niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door derde partijen of onvoorziene omstandigheden.

Retourbeleid voor Gepersonaliseerde Producten

Vanwege de gepersonaliseerde aard van gegraveerde en sommige 3D-geprinte producten, kunnen deze niet worden geretourneerd of geruild, tenzij er sprake is van een defect of beschadiging bij ontvangst.

Gebruik van Gegraveerde Producten voor Marketingdoeleinden

Gegraveerde producten kunnen door 3Dennis worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Indien u niet wenst dat uw gegraveerde producten voor deze doeleinden worden gebruikt, dient u dit expliciet aan te geven bij het plaatsen van uw bestelling.

Garantie en Klachten

3Dennis biedt garantie op de kwaliteit van de 3D-geprinte en gegraveerde producten. Bij klachten over defecten of beschadigingen dient u binnen een redelijke termijn na ontdekking contact met ons op te nemen.

Wijzigingen in de Gebruiksvoorwaarden

3Dennis behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden duidelijk gecommuniceerd op onze website.

Privacybeleid

Ons privacybeleid, dat uitlegt hoe wij persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken, maakt deel uit van deze gebruiksvoorwaarden.

Rechtsgebied

Deze voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zullen exclusief worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen over deze gebruiksvoorwaarden kunt u contact opnemen met 3Dennis via:

Help ons verbeteren